HTML

Titus Pulló: "jobbról előzni...szabad!"

Indavideó

Friss topikok

Archívum

(K)áder János

Tituspullo 2012.04.17. 13:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden háromnapos csoda a Schmitt-botrány is lecsengett a magyar tudatban, ugyanakkor úgy tűnik Viktorunk csak részben tanult a történésekből…Paprikajancsit már nem, de a pártot továbbra is tökéletesen kiszolgáló János vitézt kíván ültetni ismét a legfőbb közjogi méltóság székébe.

Címkék: fidesz kormány facebook áder elnök schmitt köztársasági

1 komment · 1 trackback

Áldiplomák, áldoktorik? Schmitt után Gyurcsány és Bokros következhet!

Tituspullo 2012.04.03. 14:46

gyur_bokros.jpg
(Van-e okuk aggódni?)

Végre, a mi olimpiai bajnokunk - akire már Köztársasági Elnökként kevésbé voltunk büszkék, na, nem csak azért, mert írástudatlanságával a magyar nyelvet inkább szégyenbe hozta, mintsem, hogy megvédte volna – tegnap lemondott, hiszen a személyét ért támadássorozat inkább „megosztja a nemzetet, mint hogy egységesítené”. A lemondásról és annak pár napos színi előadásáról, már több blogger társam is értekezett, úgyhogy én inkább az elindított „lavina” további lehetséges áldozatait firtatnám.

Címkék: pécs plágium szakdolgozat diploma panama Gyurcsány Schmitt Bokros

1 komment · 1 trackback

Szalma Botond: „A KDNP-nek nincsen önállósága,betartott alapszabálya, arca és karaktere”-VIDEÓVAL

Tituspullo 2012.04.03. 10:11

Schmitt Pál plágiumbotrányának jóvoltából az elmúlt hetekben egyre ismertebbé vált a külön utas Szalma Botond, KDNP budapesti elnökének neve. Történt ugyanis, hogy a KDNP központi kommunikációjával ellentétes álláspontot képviselt Szalma, melytől később saját pártja is elhatárolódott, majd Rubovszky György, pártfőügyész bejelentette: fegyelmi eljárást indítanak ellene. A budapesti KDNP-s elnök szerint ugyanis Schmitt Pálnak nyugdíjba kell vonulnia- hangzott el Szalma Botondtól az ATV egyenes beszéd című műsorában. Eközben párt teljes mellszélességgel kiállt Schmitt ártatlansága mellett. Ma már tudjuk, hogy Szalmának lett igaza.

Címkék: budapest politika közélet fidesz kdnp szalma jesz

87 komment · 11 trackback